Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - vanautu
Потребителско име:vanautu
Име:Госпожица Mara Minowa
Статус:потребител / активен
Възраст:37 години
Регистриран на:15.09.15, 15:17 (преди 5 години)
Брой коментари в Новини:277
Последна промяна:17.09.15, 22:04 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


Не бе професоре...Не си прост.Просто това,което предлагаш,трябва да е предшествано от модерен проект и няколко милиона.
Къде да те намеря,за да те изкарам до там и ще разбереш утопията си.

А за охраната на водо- източниците....И то във време на риск...Тук -там стърчат отделни колове с парчета ръждясала бодлива тел,от 60-те години/явно не са могли да бъдат извадени/.Никаква ограда,да не говорим за санитарна зона и денонощна охрана.Най-малкото което можеш да направиш е да се изпикаеш в тях,за укрепване имунната система на Ботевградчани.
Будалкам се,но е тъжно и забележете,страшно.

Забавлявам се със спора между "професора" и goshko 66.Определено не глупави хора,потвърждаващи максимата,"Че и най-учения си е малко прост".
В кой свят живеете бе хора?
Ходя на лов/не стрелям по животни/ и за една година обиколих с приятели целия регион.
Имате ли въобще представа за състоянието на водния цикъл тук?
То е от язовира,или директно от реката.Почти изцяло хидравлично-гравитачно,като по пътя се утаява в няколко резервоара/бумбала/.Водата се пуска и спира с ръждясали чугунени кранове,с диаметър един метър,от средата на социализма,като често за целта трябват двама човека.Никакво пречистване озониране и други фантасмагории.На последната станция се сипва ежедневно канче........./няма да ви кажа какво/.Това е всичко!
Кокетните пречиствателни станции не работят,защото за да стигне водата до тях,помпите харчат над 5000 лева за ток/месечно,за всяка/,а и не са довършени.Но трябва да се пазят/струват милиони/,а клетите хора там взимат по 300 лева/изключвам Ботевградската,където са слугите на стария Кмет.Ако ги махнат и сложат видео наблюдение/смях,поне за България/,ще се разграби имущество за милиони.
Затова ви писах някъде,че капана е заложен и решението,трябва да бъде генерално и принципно.За което трябват нови милиони,които не знам как ще се оправдаят,при положение,че веднъж са похарчени,такива.

Дефинирайте моля разликата,между отнеме и открадне.

Cruella,абсолютно съм сигурен в това,което казвате.Но системата на Обществените поръчки е опорочена в цялата страна.Знам го от опит.След "прозрачния" търг,започват анекси,довършителни работи и малки поръчки,под прага,на изискванията за конкурс.
Нали не вярвате,че Цеки/въобще не го знам кой е.../,може да подбие цените на "Лукойл" и "Петрол".Става.С разреждане и други деривати.
Неадекватните "оферти" поставят Кметовете в невероятни ситуации.Лично на мен,ще ми е любопитно с какви мотиви сегашния Общински съвет,ще отхвърли тази "оферта".