Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - vaniushm
Потребителско име:vaniushm
Име:Госпожа Vivienne Westwood
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:05.04.08, 15:12 (преди 16 години)
Брой коментари в Новини:15
Последна промяна:26.10.15, 09:46 (преди 8 години)


Последните коментари в новини:


vaniushm, 02.11.2015, 11:47:45 (преди 8 години)
Ботевград / Две села с нови стари кметове
Господин Драганов, вече общинският кмет не е Г.Г., така че, захващай се за истинска работа, без да ти се диктува какво да правиш или не за Трудовец!

По повод 12-годишното управление на Г.Г. искам да кажа, че това е напълно достатъчен период на управление. Инертността, с която не малко хора се канят да подкрепят Г.Г. за пореден мандат е поразителна. Какво толкова е направил, което е било непосилно за градоначалник?! Не бъдете наивни да смятате, че е постигнал непостижимото. В негово лице лъсна един порочен типаж на нашата действителност- на човек без морал, с оскъдна култура, но с грандомански амбиции да притежава и да нарежда!
Хора, не ви ли се иска да се промени атмосферата в града и да се изградят нови ценности, макар и отдавна подритнати и забравени, като честност, откритост, сърдечност... Не си мислете, че това не зависи и от кмета... Г.Г. лансира ужасяваща подлизурщина и безгръбначност у хора, изправени уж на двата си крака. Примерите са много, сутринта се видяха и в национален ефир. И то става въпрос за публични личности...

Неделята е изборен ден, сигурно и за балотажа ще се отнася.

Уважаеми №20, ГДСБОБ не знам какво означава според теб, но ако имаш предвид ГДБОП, то смятам, че поддръжниците им са много, основно млади хора. Разбира се, не тийнейджъри, а активно работещи, изобщо дейни хора. Сред пенсионираните жители на общината също има такива с обективно виждане за развитието на родния град!

Наистина е крайно време г-н Георгиев да си ходи! Да, не иска, това е ясно, но нека да му се помогне. На балотажа просто не го подкрепяйте! Няма смисъл! Неговото управление е обида за всички интелигентни и свободомислещи хора! Агресивните му амбиции и безочливите му "управленски подходи" са просто симптоматика на един вманиачен човек. Моите уважения към застаряващото население на общината, но нека не си мислят, че ще бъдат ощетени ако друг, Гавалюгов например, бъде новият кмет. За останалия електорат на Георгиев, ромите, няма какво да пиша, понеже малцина ще го прочетат!

« предишна123следваща »