Оказа се, че водещ на VIP Brother 3 отново ще бъде Ники Кънчев. След като се завърна триумфално в Нова телевизия със "Стани богат", той ще вземе стола на Милен Цветков в риалитито.

Гласът на VIP Brother 3 отново ще е главният редактор на продукцията Ники Николов. Всичко това е следствие на факта, че касовото риалити отново се поверява на създателя му у нас Нико Тупарев и неговата продуцентска къща Оld School Productions.

Както вече писахме в шоуто е поканена и бременната фолкпевица Галена, на която предлагат над 100 000 лева за участието. Вчера запознати разкриха, че футболистът Стойко Сакалиев също влиза в битката. Така в надпреварата за 250 000 лв. той ще спори с Валери Божинов.

Сакалиев влиза заедно с братовчедка си - фолк певицата Гергана. Срещу нея ще се изправи жената на Божинов - Алисия, която също е от най-популярните наши фолк звезди.

Мотото на предаването "Звезди променят съдби" вече усилено се дискутира. Мнозина допускат, че известните участници ще помагат на възрастни хора и сираци. Възможно е да става дума звездите да помагат на обикновени българи като изпълняват желанията им, коментират други.