Ники Кънчев е съсипан от новината, че спряха последния тв проект, в който участва. Мистър "Стани богат" отпадна от ефира на Нова телевизия, където водеше безинтересното "Ники Кънчев под наем". Това адски го депресирало, защото журналистът особено вярвал в способностите си да бъде едно от най-успешните тв лица.

Медията спря тихомълков проекта заради убийствено ниският рейтинг. Слабата гледаемост на шоуто принуди управата на Нова тихомълком да спре продукцията по никое време.

Риалитото, в което популярният водещ помагаше на хора в какви ли не абсурдни ситуации, задържаше пред екрана едва 100 хиляди зрители. На негово място от канала пуснаха телевизионна кримка, която вече привлича повече зрители.

Въпреки амбициите на "Ники Кънчев под наем", предаването не успя да изкара и един сезон. Лош часови пояс, слаба организация и изтъркан персонаж за лице на продукцията са може би част от причините за поредното фиаско, на което мистър "Стани богат" бе водещ.

Само заради името си обаче тоталния провал на риалитото Кънчев се е разписал срещу 5-цифрено месечно възнаграждение. И въпреки факта, че Ники фалира поредно предаване на Нова телевизия, там сякаш той е назначен на златна длъжност до живот, шушукат по коридорите ма медиата.

Левентът от Червен бряг не остава без работа и от управата на медиата му е поверено ново предаване. През март стартират играта "Да ти паднат 100 000 лева", където именно Ники е цанен за водещ.

Въпреки шумната реклама на хазартното предаване успехът му по света е съмнителен и няма държава, в която то да се е задържало повече от 2 сезона.