Дженифър Лопес била изключително бясна на бившия си съпруг и била твърдо решена "да го съсипе в съда".

Причината за гнева на латино певицата били намеренията на Оджани Ноа да пусне в Интернет сатиричен документален филм, който да осмива краткотрайния им брак.

Продукцията е озаглавена "Как се ожених за Дженифър Лопес. Историята на Джей Ло и Оджани Ноа" и пресъздава отношенията на двамата през периода 1997 - 1998 година.

Адвокатите на Лопес вече са завели дело за 10 милиона долара, като се позовават на споразумението, което певицата и Ноа са сключили през 2005. В него той се съгласява да не разкрива никаква информация за семейния си живот с Дженифър.

Ноа обаче е отхвърлил заплахите на адвокатите с претекста, че филмът ще бъде "100%-ва пародия" и следователно не може да навреди на Лопес по никакъв начин.

На певицата обаче никак не й било смешно след като разбрала, че лентата ще включва и видео материал от медения им месец.

Делото срещу Оджани е заведено във Върховния съд на Лос Анджелис, а посочената причина е "нарушаване на споразумението".

Лопес иска Ноа да получи постоянна забрана да издава всякакви видео материали, свързани с нея, и иска обезщетение от 10 милиона долара.