Едно от нещата, с което фотографите се отличават от обикновените баскетболни фенове,  е особеният им поглед върху ставащото на игралното поле. Много ситуации, които се изнизват прекалено бързо пред очите на зрителите и за които после по кафенета и кръмчи се водят разпалени спорове, остават точно фиксирани от тяхното око. За хората с фотоапарата  не е задължително да са запалени привърженици, нещо повече - ако е така, то понякога просто пречи. Единственото, което е необходимо при тях, са майсторството и усет за атмосферата. И те го правят с удоволствие.

Всичко това важи и за нашите приятели Цветелин Кръстев и Любомир Г. Лилов. Ако за Любо може да се каше, че е свързан с баскетбола, то Кръстев присъства на баскетболен мач когато е свободен от останалите си задължени, които хич не са малко. Но от работите му се вижда, че също се кефи.

Ето неговите фрагменти от днешната победа на Балкан над Евроинс Черно море в първия плейофен двубой от четвъртфинала на НБЛ - от самата игра до унилия вид на президента на БК Евроинс Черно море Асен Христов.