Слухове, че вече се е омъжила посрещнаха Венета Харизанова на летището в София. Моделката се върна от Ню Йорк, където учи и беше неприятно изненадана от новината, че e казала "да" на дългогодишния си приятел Емил.

Жълтите медии тръбяха, че сватбата била в тесен кръг - само младоженците и кумувете. Причина за скорострелното решение на Венета било, че е бременна.

"Това са абсолютни глупости! Сватба наистина ще има - но след няколко дни!", заяви вбесена Венета по телефона с Lifestyle.bg. "Дойдох си преди седмица от САЩ и какво заварих. Направо не мога да повярвам защо медии, които държат на реномето си, са написали такива глупости. Провалиха ми празника..."

Тя е категорична, че не е бременна. "Дори съм по-слаба отпреди", допълва разпалено красивата брюнетка.

Вместо с кеф да довършва приготовленията за венчавката, сега Венета ще трябва да уверява 150-те си гости, че сватбата не е минала, а тепърва предстои.

Една от най-желаните жени в България предполага, че слуховете са тръгнали след новогодишния купон. Диджеят на заведението я поздравил за това, че се е омъжила. По-късно тя добавила фамилията на мъжа си към името си във Фейсбук.

Венета наистина ще стане Харизанова - Маринова, само че идния уикенд. Тя ще се врече във вечна вярност на Емил, с когото са заедно от десет години. Двамата се видели за първи път в... сауната на хотел в Банско, където пламнала любовта между тях.

Венета се опита на няколко пъти да му стане законна половинка. Но нещо все се случваше и сватбата се отлагаше. Нарекоха я "булката-беглец", защото не отиде на последната церемония на 08.08.2008г.

Този път тя се надява да успее.

Подготовката и организацията на сватбата е поверена в ръцете на сватбена агенция "Диаманти", а повече от месец 50 души се грижат всичко да мине по мед и масло.

Цялата зала ще е декорирана в злато и лилаво - цветовене на френските крале. Вече са поръчани лилави хортензии, рози, лилиуми и орхидеи за украсата.

"От 12-годишна знам в каква рокля искам да се омъжа и съм изключително щастлива, че дизайнерката Соня Атанасова я изработи точно, както съм си я представяла като дете" - откровеници Венета.

Модна къща "Принцес" ще облече булката в ултра екстравагантна рокля от тюл и дантела и декорирана с перли. "Венета е секси, красива лудетина, точно каквато се стремихме да направим и роклята" - казва Соня Атанасова.

Кумове ще бъдат близките приятели на Венета и Емил Петя и Ростислав Шишкови.