Днес една от най-провокативните попфолк изпълнителки Емануела става на 28 години. Наред с това тя празнува и своя имен ден, тъй като на днешната дата честваме Архангеловден, а истинското име на певицата е Емилия.

Изпълнителката с изумрудени очи признава, че рожденият ден тази година е по-специален за нея. Причината е, че от няколко седмици до певицата има нов мъж. Именно в неговата компания тя ще духне свещите на тортата си.

Тя не признава кой е той, но преди няколко седмици фолкпевицата беше засечена на полет за Париж с пернишкия бизнесмен Станислав Добрев или по-известен като Слави Транспорта. Говори се, че именно той е заел мястото на бившия й приятел - сина на продуцента й Виктор Касъмов - Денис.

"Влюбена съм истински и се надявам този път да е в правилния мъж. Крайно време е слънцето да изгрее и на моята улица и съдбата да ми прати  някой, който да ме обича искрено и се надявам и да бъде честен с мен", казва изпълнителката.

Емануела си пожелава в личен план едно ново начало с надежда да излезе нещо сериозно: "Това е един от най-щастливите ми рождени дни, защото имам до себе си любим човек".