Денис Родман е поредната американска знаменитост, която посрещнахме типично по български - в нощен чалга клуб. Верни на традицията домакините заведоха звездата от NBA в култовата чалготека Night Flight снощи. Точно като по поръчка на сцената се изяви Преслава, която направо отвя пиърсингите на Родман.

Певицата даде всичко от себе си, за да не се изложи пред чужденеца, а разголените момичетата от балета, като че ли бяха още по-разголени и кълчещи се заради важния гост. Денис Родман не устоя на гледката и защрака с пръсти, дърпайки от пурата си в блаженство. След това затанцува на ритмите, сякаш слуша роден хип-хоп.

Омаян от красотата на българките Родман купи над 30 рози, които раздаде на случайни купонджийки. За кратко към него се приъседини и най-добрият баскетболист на Левски Алън Харпър.

Още с пристигането си в България вчера Денис Родман заяви, че едно от нещата, което е разбрал за нашата страна е, че тук има хубави жени. Със сигурност звездата на NBA, който е известен с имиджа си на плейбой, до края на престоя си ще опита от тази красота.

Родман беше подгрял за купонджийската вечер в клуб Flight, където обърна няколко шота, пуши наргиле и показа завидни умения в хип-хопа.

Баскетболистът е у нас за HDI мача на звездите, който ще се проведе на 7 април (събота) в „Арена Армеец".