Любимецът на българските тийнейджъри вече има бар на плажа. Борислав Захариев, по известен като Боби Турбото , е решил да смени имиджа и да бъде собственик на бар на морето.

Известно е ,че след като се появи за малко в „Домашен арест" и „Операция шменти капели", Турбото остана без особени ангажименти. Сега актьотът сменя порището си с това да има бар на брега на морето, пише kliuki.bg Захариев сподели, че заведението в Обзор има за цел да бъде една от най-добрите дестинации по нашето Черноморие. Определено забавлението в бара на Боби няма да лиспва, след като вече знаем за прекрасните му умения да разсмива публиката.

Независимо , че слезе от екран преди известно време, Боби Турбото си остава любимец на юношите. Днес той се вихри е интернет пространството и дава пример на подрастващите.

От това лято всички фенове на Боби ще го откриват в бара му на брега на морето. Актьотът разказа, че най-накрая е осъществил мечтата си. Захариев не спомена дали барът му ще замести актьорството.

Откриването на заведението ще бъде следващия месец, а Боби Турбото е подготвил куп изненади за гостите- красиви жени, диджей. Най-забавната от тях ще бъде участието на няколко известни поп изпълнители, които за сега се пазят в тайна.