Разговорът е най-добрият афродизиак за жената


Разговорът преди секс възбужда повечето жени. За нежните създания сладките приказки преди да скочите в леглото, ги кара да се чувстват обичани и ценени. А ако мъжът каже, че я обича, това ще и държи влага чак до сутринта.


 


Много жени не харесват как изглеждат голи


За много жени да се съблекат пред партньора си е равносилно да загубят желание за секс. Мъжете трябва да са наясно с тяхното безпокойство и да им помогнат да го преодолеят. Не е нужно обаче да лъжете половинката си, че изглежда прекрасно (ако изобщо не е) или да й казвате, че не е привлекателна. Тя ще оцени, ако и споделите кое у нея наистина ви привлича. За останалото - премълчете.


 


За жените сексът е свързан с ежедневието


Когато мъжете правят секс, блокират преживяното от деня, за да се отдадат само на тази емоция. При жените не е така. Те трябва да са спокойни и доволни от свършеното през деня, за да се отдадат изцяло на партньора си. Начинът, по който мъжът се отнася с жената извън леглото, също оказва влиянеие на действията й под завивките. Неприятни случки, спорове, обиди и критики, ще я стегнат и ще я лишат от ентусиазъм и страст.


 


Оргазмът не е задължителен


Много мъже мислят, че добрият любовник е този, който може да докара партньорката си до оргазъм. За жената това е любимо, но не е задължително. Някои от тях усещат натиска на партньора си да стигнат до върха и това им пречи. Понякога жената предпочита продължителната прелюдия пред оргазъм на всяка цена.


 


Сексът не трябва да е нещо сериозна


Прелюдията за жената е безценна. Мъжете пък обичат да са сериозни по време на секс. Те забравят да се забавляват, да се смеят, да бъдат романтично-палави. Игрите и закачките превръщат този интимен момент в много ценен и успокояващ за дамите. Сваля напрежението от представянето и у двете страни, а жените го обожават.


 


Жените обичат нескесуалните докосвания


Жените обичат романтиката и гушкането, да се държат за ръце с гаджето си или просто да се целуват. Но много от тях са лишени от този вид романтика. Мъжът трябва да се научи, че несексуалното докосване също носи наслада. Масажът е част от този вид приятни изживявания, най-любими за жените.


 


За жените е много важно вниманието след секс


Нежните моменти са по-важни за една жена, дори от самия сексуален акт. Най-грубият завършек на прекрасната игра под завивките е мъжът да заспи веднага след секс. Това е почти невъзможно, защото след еякулация нивата на ендорфин в организма му рязко спадат и "системата му" буквално умира. При жените обаче е обратното. Но те искат  малко внимание - гушкане и целувки, дори и за няколко минути.