Любимецът на пенсионерите не пропускал възможност да каже на Дивна колко е красива, как добре пее или как успешно е комбинирала дрехите си. Певецът най-искрено й се радвал като на дъщеря и явно не си давал сметка, че 16-годишната Дивна може да приеме думите му буквално и да помисли, че я сваля.


Младата дама не спирала да се оплаква, че това прекомерно внимание никак не й допада. "Непрекъснато ми прави комплименти. Дали пък не иска нещо повече от мен?", споделяла певицата с приятелки. И зрителите забелязали, че прехвърлилият 50-те Веско се държи по същия начин и с малките момиченца, които журира. Той с блеснал поглед обяснявал колко са великолепни и в какви прекрасни дами ще се превърнат като пораснат.


Децата не му обръщали внимание, но Дивна нямало как да не се подразни, тъй като се срещали почти всеки ден. Наложило се Любо, които също е в журито, да я успокоява и да обяснява на Веско да внимава повече какво говори, за да няма недоразумения и двусмислици. Маринов обаче все неговото си знаел и продължавал да коментира очарованието на Дивна всеки път, като я видел.