"Никой от нас не си е помислил, че държавата няма да ни подсигури бъдещето, след като парите ни до стотинка са влизали в хазната" - каза естрадната легенда Борислав Грънчаров пред Сашо Кадиев и Деси Стоянова днес.


Поводът на гостуването на певеца на 1-ви май беше какво осигурява България на известните, за да имат достойни старини. Той сподели и разочарованието си от малките пенсии, с които живеят у нас звездите от миналото.


Изпълнителят се бори с лоша болест, но не пожела да говори за това. Похвали се обаче, че му предстои турне в Австралия с Пол Маккартни. Колегата му Христо Кидиков също върна лентата назад във времето:


"Не съм имал никакви привилегии, кандидатствал съм за жилище като многодетно семейство, но така и не ми дадоха. Хората смятат, че като ни дават по телевизията имаме привилегии.


Никой не отчита труда, който полагаш. По кило, кило и половина съм свалял на концерти". Янка Рупкина призна, че сега пенсията й е по болест и е голяма - 240 лева, тя обаче продължава да работи. "Пожелавам на всички, които смятат, че съм зле, да са така зле като мен" - каза тя.