От години отразяваме изявите на Таекуон-до клуб "Таек-Кион" с треньор Борислав Витков. През цялото това време от съществуването на Клуба, в който тренират и състезатели от Етрополе, са спечелени редица награди.
При тях това е станало традиция. Традицията продължава и в самото начало на новата година, като три от състезателките получиха две степени повишение от положения вчера изпит.


На 21.01.2017 г. в спортен комплекс "Васил Левски" се проведе изпит за повишаване на степен на трениращи в таекуон-до клуб "Таек-кион" .
Изпитващ бе Гранд Мастер Ким Унг Чол-IX дан. Пред него умения показаха 37 трениращи.Всички успешно издържаха изпита и получиха повишаване на степен.
Трима от учениците на Борислав Витков показаха отлична подготовка и получиха две степени повишение .Това са: Ивайла Цакова, Изабел Ценева и Цветелина Георгиева.  
На 04 и 05 февруари в Панагюрище на състезателите от Таек-кион предстои  1-ви етап от държавното първенство по Таекуон-до ИТФ на форма /туль/ и самоотбрана /хо син суль/.
Таек-кион ще вземе участие с 45 състезатели от всички възрастови групи. Преди това на 26 и 27.01.2017 в Прага - Чехия Борислaв Витков ще участва на семинар за международни съдии. Той е част от планираните няколко семинара за обучение и повишаване на квалификацията в съдийския състав на Европейската Таекуон-до Федерация.