Поредния си успех постигнаха акробатките на Балкан. На проведения в Горна Оряховица държавен шампионат два от видовете, подготвени от Добринка Николова, станаха шампиони на България, а един от тях е вицешампион. Отличията баха спечелени при голяма конкуренция с 14 клуба от цялата страна.


 С 3 златни медала при тройките от 12-18 години са Василена Рабохчийска, Гая Диланова и Цветелина Данчева. Те оставиха зад себе си вторите - Виктория Хаджииванова, Полин Петрова и Антоанета Манасиева от ЦСКА, и бронзовите медалистки Александра Нямова, Даяна Енчева и Елена Ангелова от клуб Джим Денс Горна Оряховица.


 Със същото измерение - 3 златни медала и шампионска титла, е и постижението на по-малката ни тройка от 11-16 г. - Дария Иванова, Стейси Василева и Габриела Боевска - те играха най-добре и на темпо, и на баланс и са първи и в многобоя. След тях на второ място е тройката на клуб "Стефан Данчев" от Сливен Никол Шопова, Никол Боева и  Мария Караманова. С бронза са Цвета Битон, Никол Кръстева и Йоана Борисова от Акро Тамп София.


 Двойката при 11-16 г. Елена Босилкова и Тереза Алексиева е с 3 сребърни медала. Пред нашите момичета са шампионките Теодора Кръстева и Теодора Георгиева от Бургас, трета е двойката на Юнак Хасково Тея Иванова и Катрин Кръстева.


 След това първенство ще стане окончателно ясен и съставът на българския национален отбор, чийто треньор е Драгомир Драганов.