Отборът на Балкан се сдоби с чисто нова екипировка. Тя пристигна днес в Балчик, където от вчера зелените са на подготвителен лагер за предстоящия пролетен полусезон на Югозападната трета лига.


В Балчик Балкан пристигна вчера и ще остане там до 30 януари. "Предоставени са ни отлични условия", каза президентът и играещ треньор Иван Редовски.  "Вече пристигна и новият ни екип."


За съжаление, пропадна предвидената за днес контрола със Спартак Варна, на който отскоро старши треньор е Енгибар Енгибаров. Затова играчите на Балкан направиха две тренировки и няблегнаха на физическата подготовка.


Освен привлечения от ЦСКА 1948 Денис Пидев, в отбора има още две нови попълнения. Това са дошлият от Хебър Пазарджик опитен халф  - 28-годишният Никола Иванов - Шейха, както и напусналият Миньор Перник офанзивен футболист Георги Ризов.


В Балчик на Балкан предстоят три проверки. В четвъртък ще играят с Черноморец Балчик, след това предстои мач с Добруджа, а в последния ден от лагера - 30 януари, ще срещнат Витоша Бистрица.