Независимо дали освобождавате заложници, завладявате нови територии или спасявате човечеството, вече няма да ви се изморяват лесно ръцете или да натискате в бързината грешни бутони. Logitech представи усъвършенствания геймборд Logitech G13 - хибрид между геймърска клавиатура и мишка. Той дава изключителен комфорт по време на игра и контрол както на PC, така и на Mac компютри.

Дизайнът на G13 дава допълнителен комфорт и пасва на естествената форма на дланта и пръстите, докато гладките, вдлъбнати бутони се разпознават много лесно дори само с допир. Геймпадът има 3 различни геймърски режима, 25 програмируеми бутона и програмируем аналогов стик.

По този начин, с G13 имате общо до 87 различни начина да контролирате играта си (изисква се и инсталация на софтуер). Можете да си създадете специални настройки на бутоните за всяка от любимите ви игри. Можете дори да създавате макроси в движение без да спирате играта си.

За допълнително тактическо предимство в G13 има вграден 160/43 пиксела LCD панел, който показва в реално време важните показатели от играта, системна информация и съобщения от останалите играчи в мрежата.

Геймбордът G13 има бутони със задна подсветка, с които лесно намирате правилния бутон в слабо осветена стая или на тъмно. Можете да избирате от стотици цветове за подсветката и да я персонализирате така, че геймбордът да изглежда точно така, както искате.

G13 e подходящо решение и за геймърите с лаптопи. Устройството има вградена памет, която позволява създаване на 5 различни профила, които да ползвате навсякъде където се намирате.

G13 съдържа и фабрични настройки за много от популярните компютърни игри като World of Warcraft: Burning Crusade, Lord of the Rings Online: Shadows of AngmarTM, Call of Duty 4: Modern Warfare и др.

Усъвършенстваният геймборд Logitech G13 се очаква на пазара в Европа през декември на цена около €89.99 (около 176 лева).