Прохождащата актриса Наталия Каракулева, която е с най-голям бюст сред моделите, вече води класацията и сред актрисите. Родената в Шумен красавица, която вече има няколко диби дюс фотосесии, включително и за Плейбой, твърди, че гърдите й са естествени. Заради естетичната й красота я нарекоха самородното злато на Шумен.

За жалост на любителите на еротичната фотография, Наталия се опитва да се оттърси от досегашния си имидж и вече да се държи прилично - та нали ще става актриса.
Нейната най-голяма конкурентка, що се отнася до размера на гърдите е Лора Мутишева от театър „София". Нея я забелязаха, заради това, че играе гола в премиерния спектакъл "Преди и след" на режисьора Иван Добчев. Мутишева в последно време отслабна и бюстът й загуби от своята пищност. Въпреки това тя все още е кандидат за челната позиция, коментират в Kliuki.bg.

С хубав бюст, макар и не чак толкова голям, се слави и Анастасия Ингилизова от театъра на Армията. Тя се прочу с връзката си с Деян Донков, от когото има син.

Стане ли въпрос за гърди обаче, не можем да подминем Биляна Петринска от Народния театър. Винаги стилната актриса е известна и като истинска мъжемелачка, която минава като валяк през силния пол.

Според мъже с набито око в класацията непременно трябвада се сложи и Бойка Велкова, както и Елен Колева, въпреки че гърдите й са силиконови.

Почит заслужават и страхотните „очи" на Ева Тепавичарова, нашумяла като Йовка от „Столичани в повече".