27-годишният Виктор Стоянов от град Петрич е пребит жестоко в дискотека "Син Сити" в Сандански. Виктор е приет в болница на 1 януари с множество наранявания в областта на главата. Полицията не дава официална информация по случая четвърти ден.

Въпреки подаден сигнал в полицията в Сандански, разследването по случая боксува, съобщи адвокат Кирил Михов, нает от бащата на пребития Виктор Валери Стоянов. Стоянов е бивш служител в системата на МВР, сега е бизнесмен, съобщиха роднини на семейството.

В новогодишната нощ Виктор празнувал със свои приятели от София и Петрич в известната дискотека в Сандански. Пред тоалетните в заведението Виктор безпричинно бил нападнат от бодигардове на заведението, разказали пред полицаи очевидци. Ден след инцидента с Виктор, приятелите му, под натиск от страна на работещи в заведението, оттеглили първоначалните си показания.

Само едно от момичетата потвърдило през разследващите, че побойникът се казва Павел и е приближен на известния в Сандански ромски бос Реджеп - Решката.

Павел, според източници на Дарик радио, е приятел на дъщерята на Решката - Емилия, която има магазин за облекло в Сандански.

Въпреки съществуващи безспорни свидетелски показания за авторството на престъплението побойникът все още не е задържан или разпитван в местната полиция, сочи в жалбата си пред началника на управлението в Сандански адвокат Кирил Михов.