След концерта на формация "Тоника" на 17 за представянето на кандидата за кмет на Правец Красимир Живков, кандидатите на БСП за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства - предизборната седмица в общината ще започне със среща между избирателите и общинското ръководство на ПП "ГЕРБ".

На срещата ще присъства лидерът на партията ген. Бойко Борисов и на нея ще бъдат представени издигнатите от политическата формация кандидати за общински съветници и кметове на кметствата. Началният час на събитието в понеделник (22) е 19:30, в читалище "Заря". За доброто настроение на присъстващите е организиран концерт на Николай Славеев и танцова формация "СМОЛЯНИ" и родопските гайдари.

Във Вторник (23) пък от 18:00 в читалището ще се състои тържествен предизборен концерт, организиран от Коалиция "Правец-Европейска община". На него участие ще вземат художествени самодейни състави на читалището и дует "Ритон".

В сряда (24) отново от 18:00 ПП "ГЕРБ" ще организира още една среща с избирателите, на която формация "Елика" ще представи своя спектакъл. Водещ ще бъде известният предимно от предаването "Чай" Драгомир Драганов.