Въоръжен грабеж бе извършен в столичния квартал “Гоце Делчев”. Маскирани грабители са нахлули в офиса на фирма за хранителни добавки и са задигнали целия дневен оборот от 20 хиляди лева. При инцидента няма пострадали.

Към 14.25 часа в полицията е получен сигнал от служителка на фирма “Аква Сорс” ЕООД за инцидент във фирмения офис, в който работи на ул. “Костенски водопад” 47А. Фирмата, която се намира на втория етаж, е за доставка на хранителни добавки на основата на морски водорасли. Жената съобщила, че минути преди това влязла в офиса, където заварила вързани шестима служители. Към адреса веднага са пратени екипи на СДВР и дежурна оперативна група, районът е заграден от полицаи от Четвърто Районно управление на МВР.

По думите на служителите, към 14.10 часа двама маскирани, въоръжени с пистолети, нахлули в служебното помещение, наредили на служителите да не се движат и се отправили към касата, от която отнели намерените вътре пари. Експертите от СДВР в момента извършват обстоен оглед на място. Предстои изясняване на обстоятелствата и информацията от служителите за въоръжения грабеж. Няма пострадали при въоръжения грабеж, съобщиха от МВР.