Старши треньорът на националния ни отбор по художествена гимнастика Илиана Раева разкри философията си, за това как една жена трябва да поддържа външната и вътрешната си красота, съобщи на сайта си BTV.

"Тялото показва какво слагаме в устата си и дали се движим, а лицето - каква е ценностната ни система, духът ни, колко струва сърцето ни и колко любов притежаваме като жени.", сподели Илиана.

Бившата гимнастичка разкри и каква роля в живота й е изиграло участието й в шоуто по bTV "Dancing Stars", което бе излъчено в края на миналата година.

"Това, което направи танцът с тялото, лицето ми и усещането ми за жена, е невероятно. Аз се чувствах 100 пъти по-млада от Галена, Виолета и Алисия, по-секси от Аня.", коментира Илиана.

Половинката на Наско Сираков каза, че поддържа формата си с балансирано хранене 2 пъти на ден, активно движение и няколкоминутно посещение в сауната всеки ден.

"Една жена трябва да носи удоволствие на хората около себе си. Трябва да е истинска богиня на любовта и да я раздава.", допълва още златното момиче на българската гимнастика.