10. Камерън Диас - Брентфорд
Любимият ресторант на Диас в Холивуд е на Ден Тана. Преди Тана е бил актьор, филмов продуцент, нападател на "Цървена звезда", Белград и Андерлехт, а сега е председател на английския "Брентфорд". Според свидетели веднъж Диас попитала Тана как върви клубът във Втора лига. Тази нейна учтивост я превърнала в запалена фенка на отбора.

9. Кърсти Галахър - Ливърпул
Когато баща ти е известен шотландски играч на голф и добър приятел на бившия капитан на Ливърпул - Кени Далглиш, това не може да не се отрази и върху теб. На въпрос за любимия й отбор, Кърсти отговаря Ливърпул, но според мнозина слабото й място е и Фулъм. Така че тя има двойна причина да бъде в топ десетката.

8. Кет Дийли - Уест Бромич Албион
Очевидно е упорита и има силен характер, за да застане зад този тим, след като майка й, баща й и брат й са заклети фенове на Вълците.

7. Рене Зелуегър - Челси
Докато снимаше сериите за Бриджет Джоунс в Лондон, фенове попитаха Зелуегър за любимия й футболен отбор. "Естествено, Челси - усмихна се звездата. - Първо, снимките бяха на метри от стадиона и, второ, целият ни екип беше за сините . Трето, ако бях посочила друг отбор, щяха да ме линчуват."

6. Мел Би - Лийдс Юнайтед
Феновете на Лийдс наистина са страхотни.

5. Патси Кенсит - Рейнджърс
Баща й бил привърженик на Шпорите, поради което и тя започва да се интересува от футбол. Вторият й съпруг, фронтмена на Simple Minds - Джим Кер, бил заклет фен на Селтик. Третият й съпруг е почитателят на Манчестър Сити - Лиъм Галахър.

4 Кейт Грумбридж - Арсенал
Известна като дългогодишно "лице" на бельото "Госард", сексапилният модел и актриса никога не се е притеснявала да демонстрира своята любов към футболен клуб Арсенал.

3. Дженифър Елисън - Евертън
Тя е манекенка, поп дива, бивша звезда в сериала "Бруксайд" и някогашно гадже на младия Стивън Джерард в първите му мачове на "Мърсисайд". "Навремето никой не го познаваше - разказва Елисън. - Когато отидох на първия му мач с Ливърпул, никой не ни обърна внимание."

2. Кийра Найтли - Уест Хем Юнайтед
Когато "Чуковете" се изкачиха в премиърлиг през 2005 г., младата Кийра бе в Лос Анджелис, където от местна кръчма в Санта Моника следеше прогреса на любимия си отбор. "Невероятна атмосфера - споделя тя. - Мачовете започваха в 6 часа сутринта и цялото заведение бе претъпкано. Сега, когато сме в премиършип, вероятно няма и да спим."

1. Лили Алън - Фулъм
Тя е №1 заради изключително дръзкото си поведение на стадиона: обича да се показва пред камерите и да скандира пиянски и нецензурирани лозунги. Веднъж Алън гостувала в ложата на фена на "Чуковете" Рей Уинстън в мач с Блекбърн на "Ъптон Парк". Дъщерята на Уинстън Джейми се срещала с брата на певицата. Въпреки победата на домакините, Алън ни в клин, ни в ръкав започнала да се дере в полза на Фулъм, използвайки невероятно вулгарен дори за стадионите език. Охраната реагирала адекватно и пощурялата фенка била ескортирана от стадиона.