Вицешампионът Левски победи с 2:0 Пирин в мач от последния кръг на есенния полусезон и се изкачи на първо място в класирането с актив от 33 точки, като изпревари ЦСКА останал с точка по-малко. Герой за "сините" отново бе Георги Иванов-Гонзо, който се появи на почивката и реализира и двете попадения във вратата на Иваников.  32-годишният таран откри с глава в 52-ата минута след центриране на Ники Димитров от фаул по дясното крило. В 67-ата минута Иванов удвои от три метра ,след като получи чудесно подаване от Жоазиньо нахлул по лявото крило. По този начин Левски ще зимува като първенец през есента.

Първо полувреме: Вицешампионът Левски не успя да вкара гол на Пирин през първото полувреме на мача между двата тима от последния кръг на есенния полусезон. На своя стадион "Георги Аспарухов" играчите на Емил Велев имаха инициативата, но не отправиха нито един точен удар във вратата на гостите. В атака "сините" играят с Георги Христов и Жеан Карлос, които не получиха извеждащи подавания от Жоазиньо и Николай Димитров. Юношата на Левски на няколко пъти центрира остро, но неговите съотборници не успяха да се разпишат на броени метри от вратата, като Бистрон, Сърмов и Карлош не можаха да засекат коженото кълбо.

ЛЕВСКИ - ПИРИН 2:0

1:0 Г. Иванов 52
2:0 Г. Иванов 67

ЛЕВСКИ: Петков, Миланов, Рабех, Бистрон, Минев, Сърмов, Балтанов (68-Гаджев), Карлос (46-Г.Иванов), Н. Димитров, Жоазиньо, Христов (60-Тасевски)

ПИРИН: Иваников, Бодуров, Коемджиев, Георгиев, Витанов, Коцев (74-Метушев), Ризов, Попев, Пеев (81-Стоянов), Пиетробон (74-Хазуров), Младенов
ЖЪЛТИ КАРТОНИ: Балтанов, Миланов -Л, Коевжиев -П
СЪДИЯ: Мартин Богдев
СТАДИОН: "Георги Аспарухов"