Излъчваният доскоро по Нова телевизия хитов американски сериал "Лас Вегас" вече не е същият. Преди месец в САЩ завъртяха петия сезон от поредицата и зрителите зад океана ахнаха от изненада и възмущение ­ няма го Ед Дилайн.

Коравият 60-годишен мъж, чиято роля се изпълняваше от номинирания за "Оскар" Джеймс Каан, напуснал града на хазарта. Властите го заподозрели в убийство и той се принудил да си плюе на петите, пише вестник "Монитор".

В новите епизоди ръководството на хотела и казиното "Монтесито" се поема от актьора Том Селек. Неговият герой е странен каубой мултимилиардер. Още в първия си ден като шеф на комарджийницата чешитът подарява на клиенти 3 милиона долара.

Малко след това преустройва луксозния кабинет на предшественика си Дилайн във фитнес салон, а за себе си оборудва офис със съоръжения за боулинг.

За съжаление от новите епизоди на "Лас Вегас" липсва и едрогърдата Ники Кокс (Мери О' Конъл), Ванеса Марсил (Сам Маркес), Моли Симс (Делинда Дилайн), Джеймс Лезюр (Майк Кенън) и Джош Дюамел (Дани Маккой) обаче са все така на линия.

В момента по-старите сезони на "Лас Вегас" се излъчват у нас в програмата на канала FOX Crime.