Бившият изпълнителен директор на „Топлофикация” Валентин Димитров е ползвал джакузи и в почивната станция на дружеството в Приморско. Това стана ясно след различни свидетелски показания по делото срещу Димитров. Управителят на станцията Дико Шулебов заяви, че джакузито съществува и днес, а наемът на апартамента, в който то се намира е 150 лева на вечер.

По думите на свидетеля  Вальо Топлото почивал в апартамента без карта, седял по 20 дена и ползвал също така лодка и джет, които били специално закупено по негово искане. За нуждите на дружеството пък са били поръчвани и доставяни различни луксозни видове сирена, сладки и тоалетни принадлежности.

Валентин Димитров и още петима бивши членове на ръководството на дружеството са подсъдими за това че са ощетили топлофикационното дружество с близо 2 млн. лева в периода 2003 – 2006 г. Парите са били изхарчени за купуването на горива, рекламни материали, джакузи, джет и други луксозни стоки. Делото продължава и във вторник поради големият брой свидетели.