Гласувах за бъдещо честно управление на София, като днес най-важното нещо, което трябва да разберат софиянци, е да отидат и да гласуват. Това каза кандидатът за кмет на столицата на Демократическата партия Тити Папазов, след като пусна своя глас във Френската гимназия.

Хората не трябва да разчитат на никой друг освен на себе си, затова много ми се иска всички да отидат пред избирателните урни, защото тяхното участие ще бъде изключително важно за бъдещото управление на столицата, посочи Папазов.

Само така София ще стане по-удобен за живеене град, за какъвто всички сме мечтали, коментира кандидатът за кмет.

Ние сме така устроени, че все гледаме в паницата на другия и се сравняваме с далеч по-развити държави, но имаме безкрайно красива държава и много хубава столица, много добро географско разположение, но самите ние трябва да станем по-отговорни, каза още Тити Папазов.

Вече е приключило времето само да критикуваме, защото първо всеки един от нас трябва да отиде до урните и след това да има своите претенции. Колкото повече граждани гласуват, толкова по-голяма подкрепа ще има бъдещият кмет при осъществяването на своите идеи, допълни Папазов.

Който и да стане кмет, няма да може да постигне нищо без екипа на хората, като най-големият проблем на българите до момента е, че разчитат друг да им свърши работата, отбеляза той.

Тити Папазов съобщи, че след вота отива да играе футбол.