Преди минути завърши мачът между Ком-Миньор Берковица и Чавдар Етрополе при резултат 1:1. Голмайстори Христо Марков от Чавдар в 21 минута и Виктор Михайлов за домакините в 69 минута след изпълнен фаул.
Този резултат ме връща назад в годините с един разговор между запалянковци:
- Как завърши мача?
- 1:1
- За кого?
И, ако тогава в такъв отговор можеше да се прочете шегата, непознаване правилата на играта или голямата истина, защото всеки резултат е в полза на някого, то в нашия случай това е големият въпрос - „за кого?”.  
А отговорът е повече от ясен: за Ком-Миньор Берковица. Защото при 1:0 или въобще при победа, нашият отбор имаше по-големия шанс да се отлепи от иззимуваното пето място в групата. Сега с едната точка вероятността за нас е вече по-малка, отколкото за другия отбор да се придвижи напред от досегашното единадесето място.
В този кръг има два интересни момента.
• Марек спря лидера Монтана. Лидерът в Западната "Б" група Монтана записа втора поредна издънка, след като загуби с 2:1 при гостуването си на Марек в Дупница. Това беше първа загуба за Монтана от август насам и втора поредна издънка, след като миналата седмица не успяха да победят Пирин Банско като домакини - 0:0.
• Тежките атмосферни условия в югозападната част на България доведоха до отлагането на две от срещите в Западната "Б" група. Мачовете в Банско Пирин-Академик София и в Гоце Делчев Пирин-Рилски спортист са отложени с 24 часа заради непочистените терени.
На 28 март Чавдар Етрополе приема на свой терен Пирин Гоце Делчев.
Източник: football24.bg