Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев оптимизира разширения състав на шампионите, като заяви на няколко играчи, че няма да разчита на тях до края на настоящия сезон. Евгени Йорданов, Зе Руи, Гардар Гунлаугсон, Влади Златинов и Павел Ковачев няма да имат шанс да играят за първия тим, като остават на разположение на новия треньор на дублиращия ЦСКА Адалберт Зафиров. Към тази група влизат и вратарят Иван Караджов и Атанас Зехиров, Димитър Димитров и Джихад Кямил, които все още имат право да играят за отбора на старша възраст на "армейците".

За Йорданов, Зе Руи и Златинов това се случва за втори път в рамките на няколко месеца. Предишният треньор Димитър Пенев също ги бе освободил, като тогава групата допълваше и нигериеца Удоджи. Те обаче не вземаха участие дори в двубоите на втория състав.

След идването на „Армията” на Любослав Пенев, той събра наново всички налични играчи, но след повторната пресявка оцеля единствено Удоджи, който направи силно завръщане в титулярния състав на „червените”.

 

 

Още с пристигането си обаче младият треньор заяви, че иска да работи с максимално стегната група и не иска да има на разположение повече от 25-26 футболисти. Към низвергнатите от Димитър Пенев сега се присъедини и исландецът Гунлаугсон, който вероятно ще напусне България след края на настоящия сезон.