Sony Ericsson представи най-новия си мобилен телефон T707 заедно с тенис звездата и моден идол Мария Шарапова, която  напълно олицетворява  финия и елегантен стил на новия телефон.

Новаторският модел излъчва стил и блясък с привличащи погледа светлинни ефекти и функцията "Жестов контрол".

Моделът си взаимодейства активно с потребителя - осветява се, когато някой позвъни, и позволява персонализиране на светлинните настройки за всеки от приятелите.

С едно махване на ръка над екрана потребителят може да заглуши телефона или да спре алармата. "Имате си собствена вълшебна пръчка!", казват от Sony Ericsson.

„T707 е най-новият ми аксесоар", споделя Мария Шарапова.
„Никога не пропускам повикване, благодарение на привличащите погледа светлинни ефекти и персонализираните настройки за светлинно пулсиране. Мога само да махна с ръка, за да заглуша повикване.

Мога също да ползвам практичната и стилна Bluetooth слушалка, за да провеждам разговори, да проверявам имейла си и да влизам в блог сайта си от телефона", допълва звездата.

Телефонът-мида Т707 може да бъде съчетан с всеки тоалет, тъй като се предлага в три цветови варианти, за да подхожда на всяко настроение.

Снимките от 3.2-мегапикселовата камера могат да се качат мигновено на личната страница в любимата социална мрежа чрез HTML браузъра.

2.2-инчовият екран се персонализира спрямо индивидуалните предпочитания и вкус. Темите се сменят с настъпване на деня и нощта, което позволява телефонът да се съчетава с всякакви тоалети - от тенис екип до малка черна рокля.

Т707 съдържа повече екстри, отколкото има в дамската чанта.
FM радиото и преносът на аудио съдържание чрез Bluetooth гарантират забавлението, както и функцията PlayNow за сваляне на музика, игри и рингтонове с натискане на един бутон.

Sony Ericsson T707 ще има версии както за Европа/Азия (GSM 850/900/1800/1900 HSDPA 2100), така и за Американския пазар (GSM 850/900/1800/1900 UMTS/HSDPA 850/1900/2100).

Телефонът ще бъде наличен на някои пазари от второто тримесечие на годината в цветовете мистериозно черно, пролетно розово и ярко синьо.