Американският рапър Еминем на 7 април представи клипа към новата си песен "We Made You". В нея рапърът пародира няколко популярни изпълнители и личности.

Сред „жертвите” на Еминем се оказаха певицата Еми Уайнхаус и нейния бивш мъж Блейк Филдър-Сивил, поп изпълнителката Бритни Спитърс, актрисата Линдзи Лоан, губернаторът на Аляска Сара Пейлин, актрисата Дженифър Анистън, певицата и актриса Джесика Симпсън.

В клипа също така са се снимали старите приятели и съавтори на Еминем - 50 Cent и Dr.Dre, които са и продуценти на песента. Самият Еминем се появява в някои епизоди на клипа, пародирайки сцени от филмите „Ентърпрайз”, „Затворнически рок” (филм с участието на Елвис Пресли) и други.
 
Режисьор на видеото е Джозеф Кан, снимал през 2002 г. клипа към песента на Еминем "Without Me", който бе признат за най-добър от телевизия MTV. Режисьорът е работил също така с Aerosmith, Die Krupps, Muse, Бритни Спиърс, Роб Зомби, Backstreet Boys, U2, The Chemical Brothers, Blink 182, Moby.

Едновременно с видеото излезе и сингълът "We Made You", който изпреварва промоцията на албума "Relapse", чието представяне ще е на 15 май 2009 г. Дискът ще е шести за музиканта. Предишният диск на Еминем - "Encore" – се появи през ноември 2004 г. До края на годината се планира да излезе и албума "Relapse 2".