Футболисти на Челси се отърваха на косъм от кървава баня по време на празненството им за класирането на финала на ФА Къп. Франк Лампард, Джон Тери, Джо Коул и Микаел Есиен, се събрали на по чашка в модния нощен бар "Мовида клуб", за да се почерпят по случай победата над Арсенал с 2:1 в полуфиналите от ФА Къп.

 Компанията напуснала заведението в лондонския квартал Уест Енд в 4,00 часа сутринта, а минути след това в бара се завихрило страхотно меле. Изненадващо, главните действащи лица в него не били подпийнали мъжаги, а момичета. Разправията започнала с заяждане и псувни, но страстите се разгорещили и се стигнало до проливане на кръв. Бойните девойчета използвали като оръжие наличния стъклен материал, а папараци запечатали една от "дамите" с окървавено лице, след като тя била ударена с бутилка по главата. Жертвата имала и други кървящи рани, но състоянието й не е сериозно.

Иначе звездите на Челси празнували с нежните си половинки. Франк Лампард, който подаде на Дрогба за решителния гол срещу Арсенал (2:1), пристигнал в заведението с новото си гадже Саскиа Боксфорд. 23-годишната красавица си тръгнала в 3,30 часа, а 40 минути след това английският халф я последвал. Калу също бил в компанията на сексапилно и дългокрако момиче. Двамата си взели такси, като жълтата преса на Острова отбелязва, че младата жена е стискала червена роза в ръката си.

Сред редовните клиенти на "Мовида клуб" са знаменитости като сексбомбата Кати Прайс, известна повече като Джордан, Принц Уилям и богаташката наследница Парис Хилтън. Заведението е много обичано и от звездите на Премиър Лийг. Кристиано Роналдо и Уейн Рууни от Манчестър Юнайтед празнуваха в него Коледа миналата година.