Скандал се разрази в спортния комплекс "Олимпийски" по време на първата репетиция на българските участници в "Евровизия", предаде електронното издание "Лайф ру".

40-годишният Красимир Аврамов е бил нападнат зад кулисите от представители на друга страна. Преводачите от "Евровизия" разказват, как той е бил ударен в главата. Напададелят не е открит. Знае се само,че в този момент там са били представители на сръбските участници, технически сътрудници и администратори.

"В момента Красимир се чувства по-добре и се подготвя за втората репетиция. Надяваме се, че тя ще премине по-спокойно", съобщиха организаторите.

Самият Аврамов отрича да е бил нападнат: "Ако не ми бяха звъннали да ме питат как съм нямаше да разбера "че са ме били". Няма такова нещо, всичко е спокойно."

"Това са пълни глупости. Няма никакви скандали, още повече раздаване на шамари. На "Евровизия" има акредитирани 2200 колеги. Всички те всеки ден трябва да бълват някаква информация. Явно някое жълто издание си е измислило случката.", коментира Драго Драганов, които е командирован там от БНТ.

Драганов е с екип, който заснема документален филм за Евровизия. На събитието са командировани и български журналисти, които би трябвало също да опровергаят или потвърдят информацията.