Украинският журналист, който нападна Пит, докато актьорът раздаваше автографи има ограничителната заповед. Според нея 25-годишния Седюкняма право да се доближава на по-малко от 150 метра от Брад Пит през следващите пет дни. Той има проблеми и заради Лео ди Каприо, Мадона, Брадли Купър и още куп знаменитости.


Преди месец Виталий Седюк е бил уволнен от украинския телевизионен канал "1+1", след като се напъха под роклята на актрисата Америка Ферера на премиерата на анимацията "Как да си дресираш дракон 2" на кинофестивала в Кан. Украинецът получи и 3-годишна пробация, след като прекъсна речта на британската певица Адел на наградите "Грами" миналата година.


На кинофестивала във Венеция през 2011 г. Виталий поднесе букет хортензии на Мадона, принуждавайки я да изрази отвращението си към цветята.


През януари тази година скандалният репортер прегърна през кръста актьора Брадли Купър, поставяйки лице на слабините му. Месец по-късно Виталий Седюк се опита да направи същото и с холивудската звезда Леонардо ди Каприо на кинофестивала в Санта Барбара.


Преди две години Седюк отнесе шамар от Уил Смит, след като се опита да го целуне по устните на премиерата на "Мъже в черно 3" в Москва.


Според психиатри нещата при Виталий отдавна са минали границата на присихчото здраве и той проявява крайно агресивен.