Фолк певицата Андреа и европейският шампион по бокс Кубрат Пулев опровергаха клюката, че са разделени, която обикаля светските среди вече повече от месец.

Двамата бяха засечени да се забавляват в столичния клуб "Бизаро" миналата вечер в компанията на свои приятели. Този път влюбените предпочетоха ретро музиката, а не фолк ритмите както обикновено.

Настанени във ВИП-сепарето, Андреа и Кубрат проследиха първото по рода си Live Dance Show в "Бизаро", което оглави актьора познат от скечове на "Господари на ефира" и други тв продукции Стилян Димитров. Той влезе в образа на Дон Корлеоне и разтанцува всички гости.

Слуховете, че Андреа и Кубрат са разделени, бяха сред най-коментираните в шоусредите. Според техни приятели дори боксьора е напуснал общото им жилище. Силиконовата блондинка изобщо не обръщаше внимание на това какво се говори, но в крайна сметка истината излезе наяве.:

"У нас заради това, че не се появяваш с приятеля си на светски партита се тълкува че сте разделени. Истината е че всеки си има своите ангажименти и не можем да бъдем навсякъде заедно. Отдала съм се на кариерата си и освен по участия, често пътувам до Румъния. Кубрат си има своите ангажименти и така", коментира фолк дивата.