Една от най-сексапилните участнички в "Сървайвър-3" Ваня Бонева се впусна в любовна история с бразилски футболист, пише vip-bg.info.

Двамата се усамотили за седмица на луксозен "Сървайвър", както се изразила тя, в турския курорт Бодрум. Красавицата, която е бивш професионален войник в българската армия, не крие, че е влюбена до уши.

Щастливецът се казва Андре Мориц и играе в турския тим "Касинпаша":

"Запознахме се случайно, докато бях в Истанбул за кратко преди няколко месеца, поддържахме контакт чрез интернет, тъй като беше сезонът на тамошните квалификации и нямахме възможност да се виждаме често.

След успешния му сезон решихме, заедно да си отдъхнем и да се насладим на Егейско море, Бодрум и един на друг, разбира се. А иначе аз в момента се подготвям за кандидатстудентски изпити, не работя, пътувам много", разказа Ваня.

Тя признава, че Андре я спечелил със запленяващата си усмивка, на която всяка жена трудно би устояла, както и с нестандартното си чувство за хумор. Още на първата минута я накарал да се смее от сърце!

"Влюбени сме много! Той вчера отлетя за Бразилия, където ще прекара един месец със семейството си, след което го чакам за почивка тук в България, а след това му започва тренировъчния лагер за следващия сезон. Голямата дистанция и времето няма да попречи на емоциите и чувствата ни един към друг!", категорична е красавицата.