Белгийска тинейджърка искала да си татуира 3 звезди, но получила вместо това цели 56 по цялото лице. предаде БГНЕС.

"Поисках да ми татуират три малки звездички близо до лявото око, но излязох с 56 звезди, посипани по едната страна на лицето ми", споделя 18-годишната Кимбърли, която твърди, че е заспала по време на процедурата и сега е решила да подаде жалба.

Тя решила да си направи татуировка и отишла в студиото с приятеля си, баща си, сестра си и брат си. За нейна зла участ в студиото за татуировки попаднала на французин, който не говорел фламандски език, разпространен в областта.

"Исках да ми нарисува три малки звездички, но той предложи да направи три големи звезди, като заяви, че това е много по-хубаво", споделя Кимбърли.

"Изрично му казах, че искам три звезди, въпреки че говореше само френски и английски. Той започна работа и аз съм заспала. Събудих се, когато той започна да татуира носа ми и видях какво е направил. Преброих 56 звезди, това е ужасно", допълва момичето.

Ким иска да махне татуировките с лазер, но тази болезнена операция ще й струва скъпо (хиляди евро), така че тя възнамерява да подаде жалба срещу служителя в студиото за татуировки.