Преди минути в Етрополската секция на сайта получихме обръщението на ПП Атака в града, което предоставяме без коментар на нашите читатели:
Уважаеми съграждани, във връзка с опита на Емил Димитров – водач на листата на ПП ГЕРБ за Софийска област да извива ръцете на ръководството на „Елаците Мед” АД, като се опитва да прави кампанията си на гърба на „Елаците”, заявяваме:
1. Ръководството на ПП „АТАКА” гр.Етрополе, като трета политическа сила в гр.Етрополе, спечелила 17 % на Евроизборите-2009 година, подкрепяме позицията на „Елаците Мед” за провеждане на диспут извън предизборната кампания, в условията на равнопоставеност и ясен регламент.
2. Заявяваме готовност да участваме в диспута, като считаме, че освен за „Елаците” , една от темите следва да бъде: „Управление на горите в Община Етрополе през последните 7 години и в бъдеще – ползи и негативи за гражданите на Община Етрополе”.
Тази тема считаме за изключително важна, тъй като 70  % от територията на Община Етрополе е заета от гори, които до сега се експлоатират в частна полза на малка група хора.
ПП „АТАКА” – град Етрополе