Организирайте ежедневието си с интуитивните възможности на Sony Ericsson Т715, разполагащ с умни функции на десктопа, директно напомняне за срещи, бележки и специална анимация за подсказване на рождени дати и важни световни събития. Писането на съобщения е бързо и лесно с възможности за проследяване на историята на кореспонденцията през цялото време.

Необходим ви е достъп до интернет? Супер бързата 3G връзка позволява безпроблемно търсене в мрежата, а големият 2,2-инчов екран показва уеб сайтовете в целия им блясък, дори и при пряка слънчева светлина. Т715 разполага с Google Maps™ , включително локално търсене и упътване, както и AccuWeather.com®  с достъп до тридневна прогноза за времето – така никога няма да бъдете изненадани без чадър или слънчеви очила.

С размер на кредитна карта и стилен корпус, T715 добавя изисканост в ежедневието ви. Извадете го и направете моментални снимки с високо качество дори при слаба осветеност с 3.2 мегапикселовата камера с фото светкавица.

Изисканият Sony Ericsson дизайн означава, че T715 ще изглежда на място, където и да отидете – на важна бизнес среща или на обяд с приятели.

"T715 е изискан слайдер, подходящ за активното ежедневие и е идеален за всички, които търсят телефон с практични и съвременни функции”, сподели Куентин Кордие, маркетинг бизнес мениджър в Sony Ericsson.”Базирайки се на настоящото ни 3G портфолио, T715 ни дава възможност да предложим 3G мобилни телефони на повече пазари, които осигуряват високоскоростен достъп до интернет във всяка точка на света. Висококачественият алуминиев лъскав корпус и блестящия преден панел на телефона оформят изискания дизайн, който потребителите очакват от Sony Ericsson.”

Sony Ericsson T715

Практичен дизайн с възможност за максимално ползване на комуникационните функции:

    * Елегантен и компактен слайдер – изглежда изискано във всяка ситуация
    * Голяма клавиатура и едър шрифт – възползвайте се максимално от SMS или email
    * 3G връзка – бързо и лесно търсене в интернет
    * Широк 2.2” екран – видимост дори при пряка слънчева светлина
    * Умен десктоп и напомняне за рождени дни – организирайте живота си по интуитивен начин
    * 3.2-мегапикселова камера с фото светкавица –  перфектни снимки независимо от осветлението

Днес бе обявена и Bluetooth™ слушалката VH310, създадена така, че да приляга на всеки. VH310 ви дава свободата да общувате безжично, безгрижно, а теглото й е едва 10 гр.  VH310 издържа повече от 20 дни без зареждане.

Bluetooth слушалка VH310

Проектирана за удобство – създадена, за да приляга на всеки

    * Приляга перфектно – разполага с три накрайника и две сменяеми куки за уши
    * Комфорт през целия ден – тежи само 10 грама!
    * Говорете без да спирате – издържа повече от 20 дни с едно зареждане

T715 поддържа HSPA 2100 и GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, а T715a поддържа HSPA 850/1900/2100 и GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900. T715 ще се предлага на някои пазари в две разцветки – Галактично сребърно и Розов руж през третото тримесечие на 2009 г.