Дойде време за  най-дългоочаквани избори на годината - тези, в които българското издание на Playboy избере своята Playmate of The Year.

За шести пореден път за титлата "Момиче на годината"  ще се съревновават 12 красавици, една от които ще получи голямата награда на конкурса и ще се превърне в една най-обсъжданите светски личности на 2009 г.

На стилен коктейл във вторник вечертта, в градината на Budha Bar в Кемпински, дванейсетте претендентки се представиха и позираха пред журналисти и фото-репортери.

Теодора Иванова

мерки: 88-61-92

Теди харесва мъжете, които съчетават визия и поведение и посочва като свои слабости киното и готвенето. На нощното й шкафче има пергели, триъгълници и моливи, но не защото е ексцентрична, а защото следва „Строителство на сгради и съоръжения".

Лилия Огнянова

мерки: 91-62-88

Лили следва икономика (това, впрочем е второто и висше й образование), живее в добър софийски квартал и има млад, умен и отговорен приятел.Интересува се сериозно от мода и дизайн.

Марина Маринова

мерки: 88-58-88

До момента на снимките й за Playboy, Марина не беше позирала за професионални фотосесии, но предвид лекотата, с която й се получава да изглежда едновременно невинна и секси, сме сигурни, че това е само началото.

Виктория Сачкова

мерки: 88-62-92

Вики е типичното градско момиче, което държи да живее интересно и всеки ден в живота й да е различен от предишния. Най-много иска да притежава „малък слънчев остров за мен, любимият ми и лудориите ни".

Симона Христакова

мерки: 92-62-92

„Ексцентрична, амбициозна и мислеща" са трите думи, които най-добре описват Симона, според самата нея. В момента работи като модел и следва право.

Гери Аролска

мерки: 92-60-92

Няма защо да те запознаваме с тази секси блондинка, защото тя е достатъчно известен модел, чиито лице и тяло си си припомнил съвсем скоро покрай една нова и почти опасно секси реклама на узо.

Елеонора Богданова

мерки: 90-60-90

В момента, в който се запознахме с Елеонора, тя ни заприлича на Пенелопе Крус, но за разлика от красивата испанка, Ели не е актриса, а модел. Вероятността да хареса някой от филмите на Крус е минимален, защото си пада по хоръри.

Златка Димитрова

мерки: 96-67-97

Като човек Злати е точно такава, каквато изглежда на снимките - импулсивна, с гореща кръв, и раздаваща се докрай във всичко, с което се захване. Твърди, че ще е най-щастлива, когато намери истинската любов.

Светлана Василева

мерки: 85-55-85

Усмивката е едно от нещата, които Светлана най-много харесва в себе си. Обича също така татуировките, не може без телефона си и мечтае за пътувания до интересни и  екзотични места.

Христина Хайст

мерки: 89-69-78

Тази убийствена блондинка живее в Германия, където успява да е едновременно студентка по икономика, барман на половин работен ден и отскоро щастлива съпруга.

Кателина Гатева

мерки: 90-63-90

Катя е момиче, което добре знае какво иска и как да го постигне.  Мечтае да живее като Кари Брадшоу от „Сексът и градът" и сме сигурни, че мечтата й ще се сбъдне.

Даниела Илова

мерки: 89-65-89

Интересите на Даниела са съсредоточени в областта на модата и  киното - има почти енциклопедични познания по всички американски блокбъстъри, с които ни впечатли сериозно.