Станете център на внимание с лимитираната серия Jalou на Dolce&Gabbana, която официално беше представена днес в Лондон.

Зашеметяващият телефон с розов цвят и 24 каратово златно покритие е направен по дизайн на Dolce&Gabbana и ще се предлага на някои пазари от четвъртото тримесечие на годината.

Изисканото творение на Dolce&Gabbana има красиво оформен корпус, напомнящ формата на диамант, и е с дължина 73 мм – по-малко е дори от любимото ви червило. Това го прави лесно за носене и в най-малката дамска чанта или джоб на сако, като в същото време притежава и редица съществени функции.

В Jalou на Dolce&Gabbana дори съдържанието е специално. Изключителни фотографии и видео клипове от ревюто на колекцията Есен/ Зима 2010 на Dolce&Gabbana ще бъдат заредени в телефона, както и ексклузивни кадри от подготовката на ревюто зад кулисите.

Апаратът разполага и с разнообразни стилни теми и фонове, както и с блога на Dolce&Gabbana, от който ще се информирате за най-новите тенденции, новини и клюки директно на мобилния си телефон посредством RSS емисии.

Очаквайте в началото на октомври рекламната кампания, която ще подкрепи пускането на пазара на Jalou на Dolce&Gabbana. С цел да бъде наистина зашеметяваща, самите Стафано Габана и Доменико Долче ще работят по творческата й част.

Телефонът Jalou ще бъде пуснат на пазара и от Sony Ericsson през четвъртото тримесечие на 2009 г. в различни вдъхновени от скъпоценните камъни цветове като Тъмен Аметист, Син Аквамарин и Черен Оникс.

С многобройните функции на Jalou ще се забавлявате непрекъснато и ще бъдете забелязани от всички. Интелигентният дизайн на двуинчовия екран означава, че с докосването на един бутон екранът се превръща в огледало, което ви осигурява дискретен начин да се уверите, че изглеждате толкова добре, колкото и мобилния ви телефон. Телефонът разполага и с функцията Walk Mate (брояч на стъпките), която ви помага да поддържате форма, където и да сте.

Другите възможности на Jalou на Dolce&Gabbana и Jalou на Sony Ericsson включват 3.2-мегапикселова камера, музикален плейър, видео запис, 3G, Bluetooth, вградено FM радио и Интернет, за да можете да проверявате електронната си поща, да гледате клипове в YouTube и да ползвате Google, както и да качвате свое видео съдържание и снимки в любимите си социални мрежи.