Футболистите на "Балкан" постигнаха категорична победа в последния си домакински мач от есенния полусезон. В неделя, 18 ноември в Правец те се правиха лесно с младоците от столичния "Септември".

Головата серия на изкуственото игрище започна в 23-та минута с рязък пробив на Димчо Ръждев по десния фланг и отлично центриране към далечната греда, където Мартин Топузов заби топката в мрежата.  Четвърт час по-късно отново Ръждев, и отново по десния фланг, хвърли топката фронтално на вратата и завърналият се Иван Вълков удвои.

Десет минути след подновяването на играта Мартин Топузов изведе перфектно влезлият на почивката Мартин Подвързачов, който вкара третото попадение.  Към края на мача двамата адаши си реазмениха ролите - Подвързачов бе този, който намери Топузов след изпълнение на фаул и последният заби с глава, извисявайки се над защитата. Топузов можеше да направи и хеттрик, ако не бе пропуснал дузпа 2 минути преди последния съдийски сигнал, отсъдена за събаряне на Атанас Баков, като не улучи вратата.

 Двата отбора не затрудниха с нищо дамската тройка реферки Илонка Джалева, Рая Иванова и Боряна Георгиева. След третия гол дъждът, който валеше през цялото време, премина в парцали мокър сняг.

 

Балкан - Септември 4-0 (2-0) 

1-0 Мартин Топузов                   23 мин

2-0 Иван Вълков                        37 мин

3-0 Мартин Подвързачов         54 мин

4-0 Мартин Топузов                   85 мин