Над 30 са вече щастливците в промоцията на М-Тел "88 коли за 88 дни", спечелили чисто нови автомобили Volkswagen Polo в атрактивен червен цвят. Кампанията стартира на 18 октомври 2007 г.

Статистиката до момента показва, че средната възраст на късметлиите е 36 г. Най-младият печеливш в играта е 19-годишния Андрей Стоев от Враца, а най-възрастният - Цветан Костадинов от София, на 60 год.

На този етап по-активни се оказват представителите на силния пол. Тяхната преднина възлиза на 65% пред 35% за дамите. Най-много са спечелилите участници от София. Следват ги градовете Пловдив, Монтана и Перник.

19-годишният Мирослав Аръшов от София, Весела Василева - на 25 год. от Перник и 49-годишният Венелин Гоцев от Велико Търново са само част от първите късметлии, които успяха да изпробват удобствата на новите си придобивки. Горд собственик на автомобил на 12 ноември стана и 23-годишната Силвия Лазарова, участвала само с 2 SMS - а.

Промоцията "88 коли за 88 дни" ще продължи до 13 януари 2008 г., като всеки ден по един късметлия ще печели червен Volkswagen Polo. За да участват в разпределението на автомобилите за съответния ден, клиентите трябва да изпратят празен SMS до кратък номер 8888.

Ако желаят, след това могат да участват допълнително с верни отговори на въпросите, които ще получат на мобилните си телефони. Всеки верен отговор носи точки, а събралите най-много точки могат да спечелят своето Polo от ежеседмичната класация.