От тази есен популярните предаванията на Джуди Халваджиян - "Господари на ефира" и "Пълна лудница" - ще се излъчват по bTV и bTV Comedy.

Предаването за телевизионни гафове стартира по bTV на 14 септември с нов декор, нова графична опаковка и нови адреналинки, като ще се излъчва всяка делнична вечер от 23.30 часа.

Седмичното комедийно шоу ще  започне на 3 октомври с нови сюжетни линии и визуална графика, а зрителите на bTV ще гледат предаването всяка събота от 22.30 часа.

Намерението на телевизията е в обозримо бъдеще „Господари на ефира" да се доразвие и да се излъчва на живо и пред публика.

"Радавам се, че вследствие на полозтворни контакти, разговори и съвместна работа с продуцентите през последните няколко години, от тази есен "Господари на ефира" и "Пълна лундица" ще бъдат част от програмата на bTV.

Привличането на тези предавания отговаря изцяло на стратегията ни да предлагаме повече комедийно съдържание - така, както искат нашите зрители, посочили именно комедията като предпочитан от тях жанр в последните пазарни проучвания.

Освен това с оттеглянето на Иван и Андрей от bTV при нас се освободиха програмни слотове и финансови ресурси. Откриха се нови възможности пред телевизията, част от които ще оползотворим с привличането на двете предавания", каза Апостол Пенчев, директор "Програма" на bTV.