Клип на „Господари на ефира" за Бог и Македоноидите е хит от няколко дни в Македония.  От електронното издание „Скай" са възмутени, че българското шоу си прави майтап с тях. "Следното видео показва докъде стигнаххме и с какви очи ни гледат нашите източни съседи", пише сайтът.

Господарите всъщност осмиват документален филм на Македонската държавна телевизия за това как Бог е създал Македония и македонците.

Филмът започва с това как македонците се молят на Бог: „Господи, кажи истината за злото и доброто, на нас и на целия свят, защото кръв в нас вече не остана, за голямата майка - Македония".

След това Бог проговаря на македонски език и казва: „Божи благослов за вас, македонци мои. За вас точно сега настъпва моментът. Да ви поясня, вашата майка Земя с три раси населих. Бялата - македоноиди, жълтата - монголоиди и черната - негроиди. Останалите са мулати".

Бог твърди, че македонците са произлезли от Македон, а след това надлежно уточнява, че македонците са заченали всички раси до Японско море, а всички бели хора носят в себе си македонски ген и са братя.

Филмът искрено си проси подигравките, което естествено са направили и от "Господари на ефира".