"Господари на ефира" обяви официално поредния кастинг за адреналинки за открит. След три години на екран Вики, Ками и Пепи ще бъдат "наследени" от най-усмихнатите и чаровни танцьорки, които се преборят за титлата "Адреналинка".


Конкуренцията по традиция ще е сериозна. Условията също са добре известни - ако изглеждате добре, имате прекрасна усмивка и танцови умения, може да станете част от "Господари на ефира". Кастингът започна, записването става на сайта на шоуто - http://gospodari.com/adrenalinki.


За няколко момичета сцената на "Господарите" вече се превърна в трамплин към сбъдване на мечти у нас и в чужбина. Освен национална известност, корици на списания, среща с вълнуващия свят на шоубизнеса, адреналинките натрупаха опит и професионални качества, благодарение на които продължиха развитието и кариерите си по най-добрия начин.


Безспорно най-успешният засега танцуващ кадър на шоуто е Евгения Радилова - Ени. Тя, заедно с Теди, беше част от първата двойка, с която преди цели 12 години стартира едно от най-дълголетните и обичани предавания в българската тв история.


След като приключи кариерата й на адреналинка, Ени отлетя за САЩ. Успехите, които постига на тамошната сцена, са повече от впечатляващи - постановки на Бродуей, участие във филми и сериали, сред които "Закон и ред", реклами.


В последното си представление "Черешова градина", нашето момиче играе рамо до рамо с Елън Бърнстийн. Прекрасната Жана - Жанета Танева пък сбъдна мечтата си да бъде водеща в национален ефир. В момента тя е млада майка, което не я спря да стане част от предизвикателството "И аз го мога!".


Жана вече е майка


Жана е щастлива, че успява да съчетае майчинството с телевизията, в която е влюбена от първите си стъпки в студиото на "Господарите". Друга екс адреналинка, чиято кариера е вече неразривно свързана с тв бранша, е Александра Енева - Алекс.


Развитието й след шоуто продължи в посока хореография, и то на някои от най-успешните предавания у нас. След две години като хореограф на новото поколение адреналинки на "Господари на ефира", тя пое предизвикателството да подготвя танците в хитовите "Х Фактор" и "Като две капки вода".


Алекс и Бебо


И не на последно място е новият семеен статус на Алекс, която стана снаха на Кремена и Магърдич Халваджиян. Кръшната хубавица от години се залюби с Бедрос Халваджиян, познат като Бебо. Младокът е оператор в предаванията на татко си, а скоро стана татко на момченце, което Алекс му роди.


Продуцент на "Господарите" обаче е не Маги, а брат му - Джуди Халваджиян, който очаква да има оспорвана битка между кандидатките за нови адреналинки.