Емануела засне клип към най-новата си песен, носеща поетичното название "Мили мой, ангел мой". Певицата с изумрудени очи се довери на топрежисьора Деян Миличевич и неговия екип за реализацията на лентата.

Песента "Мили мой, ангел мой", включена в актуалната компилация "Fresh Hits - Есен", Емануела промотира на най-престижния международен фестивал, провеждащ се на територията на Македония - "Охрид фест - Охридски трубадури", който се състоя в края на август тази година.

Изпълнителката на Ара Мюзик получи наградата за дебют. Още оттогава тя бе твърдо решена да заснеме клип по песента. Този момент най-после настъпи и дългоочакваното видео вече е факт.

В новия видеоклип Емануела е направо неузнаваема. Сменя 4 екстравагантни визии, като във всяка една от тях, а също и в интериора се чувства далекоизточното влияниe. В част от кадрите сексапилната певица е облечена в лъскавите бели дрехи, които заедно със стилната прическа правят хубавицата да изглежда като фешън-икона от страната на Изгряващото слънце - Япония.

Особено интересен е експериментът с русата коса. Режисьорът залага на две дължини - под раменете и къса коса.

"Беше ми много интересно да се видя как изглеждам с руса коса. Естественият ми цвят е много светъл, но тъй като отдавна съм с черна коса, бях забравила как изглеждам със светъл цвят. Мисля, че се получи доста добре. Със сигурност съм безкрайно различна.", разказа фолкдивата.

Ефектната й визия е допълнена и с красиви висящи обеци с кристали Swarovski.

Особено атрактивна е визията на Емануела, в която изглежда като принцеса от Далечния Изток. Интересен акцент е стилизираната татуировка, изрисувана върху изваяната й гръд. Цялостната й визия, както и клетката с птичето, карат зрителите неволно да правят асоциация с популярната Андерсенова приказка "Принцесата и славея".

Емануела е много доволна от последното си видео. "Много държах да имам невероятен клип на тази песен, не само защото е много хубава, а и защото за мен е много лична. Тя е посветена на един мъж, който много ме обичаше, но аз не оцених това навреме. Чак след като се разделихме осъзнах колко много е правил за мен и че много го обичам. Но така или иначе нямаше връщане назад, защото той беше заминал за чужбина и нямаше шанс да се съберем.", откровена е Емануела.

Още с появата си песента, създадена по музика и аранжимент на македонския композитор Оцко и текст на Герго Милов, направи силно впечатление на феновете.

"Почитателите винаги усещат кога една песен е излязла от сърцето ти. Аз я изпях с толкова емоция, с толкова любов, така че това няма как да не се усети от публиката.", категорична е зеленооката хубавица.