"ВИП каско", "Хит каско" и "Класик" са трите нови застраховки, които предлага застрахователно дружество "БУЛ ИНС".

От "БУЛ ИНС" съобщиха, че са започнали предлагането на три вида застраховки: "Хит каско", "Класик" и "ВИП каско". Целта на новите предложения е да отговорят на индивидуалните потребности на клиентите в период на финансова криза.

Застраховката "Хит каско" дава възможност на клиентите, които се чувстват уверени водачи и добри стопани на МПС, при липса на заведни щети през времетраеното на сключения застрахователен договор, да се възползват от реално допълнително намаление на дължимата премия с 25%. При полицата "Бул инс Класик" има общо понижение на цените. Този вид застраховка дава по-голяма възможност за избор на условия за ликвидация на щети в завосимост от зострахователната сума при по-ниски тарифни числа: ремонт с възлагателно писмо на МПС със срок на експлоатация до 4 години и 6 месеца в сервиз на официалния вносител, без завишаване на премията; ремонт с възлагателно писмо на МПС със срок на експлоатация над 10 години в сервизи, с които ЗД "БУЛ ИНС" има сключен договор за автосервизно обслужване; ползване на безплатна пътна помощ след настъпило застрахователно събитие и наличие на покрит риск по полицата.

Специално за клиентите на скъпи автомобили се предлага "ВИП Каско" с облекчения при обслужването: оглед на място, маркировка на място, изплащане на щета до 7 дни, ношувка в хотел при щета, безплатна пътна помощ, платен паркинг и др.

Към "БУЛ ИНС" са създадени мобилни групи, които посещават местопроизшествието и завеждат щетата. По-малките щети се завеждат по телефона. Той е отбелязан на застрахователната полица. Щетите до 500 лв. се покриват до два-три часа.

Всеки клиент, сключил съответния вид застраховка "Автокаско", получава книжка с полезна информация за: зстраховката, условия за ликвидация на щети, необходими документи за удостоверяване на застрахователно събитие, адреси на клоновете на "БУЛ ИНС» в цялата страна, сервизи, с които застрахователното дружество има договори за автосервизно обслужване, нарушения и санкции на водачите на моторни превозни средства и други, съобщиха от клона на "БУЛ ИНС" АД в Ботевград.

Застрахователите на "БУЛ ИНС" уточниха още, че в цената на застраховка "Гражданска отговорност" е включен сертификат, който е необходим за пътуване в чужбина.