Миодраг Йешич е бил вариант за треньор на Левски. Топновината бе потвърдена пред "Тема: Спорт" както от самия Йешич, така и от друг източник, който няма нищо общо със сърбина, но е близък до ръководството на "сините". Кон­тактът е осъществен по телефона преди мал­ко повече от седмица, но отговорът на Мио­драг, който в момента води шампиона на Либия, е бил светкавичен и ка­тегоричен - "не".

"Истина е, че преди около 10 дни ми се обади човек, който се предста­ви от името на Левски. Попита ме дали имам желание да поема "сини­те". Искам да уточня, че човекът, който ме по­търси, ми говореше на български, но не ми се представи. Отговорих му, че мога да поема Видима-Раковски, но Левски и Цървена звезда никога. Аз имам принципи в този живот и нищо не може да ме накара да ги нару­ша", коментира пред "Те­ма: Спорт" Миодраг Йе­шич.

"Нямам никакви ло­ши чувства, още повече омраза към Левски, но тук нещата опират до морал", добави Генерала.   В същото време ста­на ясно, че треньорът на сините Ратко Достанич е настоял пред Гонзо да привлече на „Герена" нападателя на Цървена звезда Деян Лекич, който в неделя игра в контролата срещу Левски.