Трагичен Левски загуби с 0:1 от Берое в мач от 9-ия кръг на "А" група. В 83-ата минута Петър Димитров наказа груба грешка на Шакиб Бензукан и направи безпомощен вратаря Георги Петков. Левски вече 7 мача няма победа, като за последно шампионите биха Славия (3:1) на 29 август.

Гостите от Стара Загара не блестяха с нищо особено, но на фона на безобразната продукция на шампионите, стояха съвсем прилично на терена.

"Сините" през първото полувреме аристократично пропиляха редките си положения, едно се отвори и за старозагорци. Завалелият дъжд съвсем уби желанието им за игра. Незабележим е и новото попълнение Димитър Телкийски.

След почивката картината на се промени. Домакините бяха по-активни, но с мудните си и неточни действия не затрудниха сериозно стража на Берое Боян Пейков. В 50-ата минута Йовов от чиста позиция пропусна, в 61-ата неточен бе Телкийски, а в 64-ата и Сърмов. Ратко Достанич пусна в игра Дениран Ортега и Зе Соарес, но безрезултатно. От трибуните пък започнаха да скандират познатите до болка рефрени - "Батков, курво" и "Оставка".